Aktueel

Afscheid
Na 30 jaar nemen wij afscheid van onze collega Belinda. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden. We wensen haar veel plezier en succes toe!

Onzichtbare beugel
In de praktijk werken we met clearcorrect beugels. Dit zijn doorzichtige bakjes die u 24 uur draagt over uw tanden. Bent u benieuwd of dit bij u mogelijk is, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Inschrijven orthodontie
We hebben plek voor nieuwe orthodontie patiënten. Met ruim 25 jaar aan ervaring zorgen wij voor een mooi resultaat van uw gebit. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden voor u zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. info@tandartsbeukers.nl of bel naar 033 – 455 43 83.

Digitale nota’s
Wilt u digitale nota’s ontvangen, dan is het noodzakelijk dat wij een actueel e-mailadres en mobiel telefoonnummer hebben. U krijgt een papieren nota opgestuurd als wij niet beschikken over deze gegevens.

Patiënten vanaf 16 jaar krijgen eigen rekening
Omdat kinderen vanaf 16 jaar zelfstandig een behandelovereenkomst kunnen aangaan, krijgen ze voortaan een eigen rekening. Zij hebben namelijk ook zelfrecht op informatie over de behandeling en deze informatie valt onder medisch beroepsgeheim van de tandarts. Dat medisch beroepsgeheim geldt ook tegenover de ouders of verzorgers.

T-scan
Éen van de nieuwste technologieën binnen de tandheelkunde is de t-scan. Met dit apparaat kunnen wij nauwkeurig registreren welke tanden of kiezen teveel krachten krijgen bij het dichtbijten. Vaak zijn er klachten als gevoeligheid bij bijten, afgebroken vullingen en/of hoofdpijn. Tijdens de behandeling voert de tandarts eerst een beetregistratie uit en ziet hij welke tanden/kiezen overbelast zijn. Vervolgens zal hij de te zwaar belaste tanden/kiezen licht polijsten om de beet in balans te brengen.

Nieuwste bleek technologieën
Een mooi wit gebit met een simpele thuiskit. Met het Bite & White systeem, de nieuwste technologie van Cavex, wordt het bleken van de tanden en kiezen heel makkelijk. Daarnaast is het een veilige en effectieve methode voor een wit gebit. U kunt bij de tandarts of assistentes meer informatie opvragen als u interesse heeft.