Aktueel

Jos Kuipers

Per 1 februari is hij begonnen bij ons als receptionist zodat de tandartspraktijk beter telefonisch bereikbaar is. Jos is er van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00. Dinsdagen alleen in de ochtend tot 12.00  en vrijdag de even weken tot 12uur. 


SMS-service, wordt e-mail-service 

De sms-sevice om u te herinneren aan uw afspraak stopt te bestaan. Vanaf 1 januari 2017 sturen we alleen nog herinneringen via de mail. Als u herinnert wilt worden aan uw afspraak, zorg dan dat wij een actueel e-mailadres in ons bestand hebben.


Inschrijven orthodontie

We hebben plek voor nieuwe orthodontie patiënten! Bent u of uw zoon of dochter toe aan een beugel of wilt u meer weten over de orthodontie mogelijkheden bij ons in de praktijk neem dan contact op via info@tandartsbeukers.nl of bel naar 033 - 455 43 83. Voor meer informatie rondom orthodontie klik hier


Digitale nota's

wilt u digitale nota's ontvangen, dan is het noodzakelijk dat wij een actueel e-mailadres en mobiel telefoonnummer hebben. Het mobiele nummer is nodig voor het versturen van een verificatiecode. Indien wij geen e-mailadres of mobielnummer hebben, zal u een papieren nota ontvangen.


Patiënt vanaf 16 jaar krijgt eigen rekening

Omdat kinderen vanaf 16 jaar zelfstandig een behandelovereenkomst kunnen aangaan, krijgen ze voortaan een eigen rekening. Zij hebben namelijk ook zelfrecht op informatie over de behandeling en deze informatie valt onder medisch beroepsgeheim van de tandarts. Dat medisch beroepsgeheim geldt ook tegenover de ouders of verzorgers.


Tom Beukers

Tom is sinds 8 juli  2016 afgestudeerd tandarts. Hij versterkt ons team op dinsdag en woensdag. Hij werkt dinsdag van 13.00- 20-40 en woensdag van 8.00 - 16.30. Hij zal zich bezig houden met de algemene praktijk en zijn aandachtsgebied gebitsslijtage. 


Insignia beugel - 100% maatbeugel

Bent u op zoek naar een snellere orthodontie behandeling met preciezer resultaat. Door het gebruik van de nieuwste 3D insignia technologie kunnen wij u een 100% maatbeugel voor u maken. Meer informatie leest u hier.


T-Scan

Éen van de nieuwste technologieën binnen de tandheelkunde is de T-scan. Wij gebruiken deze techniek om een nauwkeurige scan te maken van uw beet. Hiermee bepalen wij welke tanden en kiezen het meest worden belast en mogelijk klachten veroorzaken. Vaak voorkomende klachten als gevolg van een onjuist verdeelde beet zijn hoofdpijn, stijve kaken, gevoelige kaak en pijn in rug en nek. Daarnaast ontstaan er sneller breuken en slijtage plekken als gevolg van een onjuist verdeelde beet. 

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.  


Nieuwste bleek technologieën

De wens van veel van onze patienten is een mooi en passend wit gebit. Om dit op een veilige en milieu bewuste manier uit te voeren zijn alle preventie assistentes bijgeschoold. Met het Bite & White systeem, de nieuwste technologie van Cavex, wordt het bleken van de tanden en kiezen in drie stappen uitgevoerd, activeren, bleken en conditioneren. Hiermee waarborgen wij een veilige, effectieve en pijnloze behandeling.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het bleken van uw gebit, neem dan contact met ons op.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg