Afspraak maken 

Voor het maken van een afspraak bij de orthodontist, tandarts of mondhygiënist kunt u zowel via email als telefonisch contact met ons opnemen. De maandag en dinsdag zijn voornamelijk gereserveerd voor orthodontie, de woensdag, donderdag en vrijdag voor de algemene praktijk. Voor de mondhygiënist en spoedgevallen kunt u alle werkdagen bij ons terecht.  

Het verzuimen van afspraken

Om vergeten afspraken tot een minimum te beperken, hebben wij een ‘herinner service’ voor afspraken die ver van tevoren zijn gemaakt. Indien u hebt aangegeven gebruik te willen maken van deze service, ontvangt u voorafgaand aan de afspraak een e-mail of sms bericht. Uw afspraak een keer vergeten kan natuurlijk een keer voorkomen. Bij de tweede keer verzuimen zullen wij u €15,00 per 10 minuten gereserveerde tijd in rekening brengen. Verzuimt u zonder bericht voor de derde keer, dan kunnen wij niet de zorg bieden die wenselijk is en kunnen wij u verzoeken een andere praktijk te zoeken en brengen wij gemaakte kosten in rekening en halen eventuele vervolgafspraken uit de agenda.

1e keer:   U krijgt een waarschuwing zonder verdere kosten.
2e keer:   U krijgt een rekening van €15 per 10 minuten gereserveerde tijd.
3e keer:   Er volgt een uitschrijving uit de praktijk en een rekening voor gemaakte kosten.

Actuele gegevens

Het is prettig voor ons uw actuele gegevens in het bestand te hebben. Mocht u veranderen van adres, telefoonnummer, e-mail laat ons dat bijtijds weten. Mocht u op meerdere telefoonnummers bereikbaar zijn noteren wij deze graag zodat wij in geval van ziekte of afwezigheid u sneller kunnen bereiken. 

Herinnering service

Wij bieden u de mogelijkheid om aan uw afspraak herinnerd te worden d.m.v. e-mail of sms. Indien u dit wenst gebruik te maken van deze service kunt u dit bij ons aangeven (U kunt geen rechten ontlenen aan deze service).

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg